razbijanje-betona-cover

RAZBIJANJE I RUŠENJE BETONA

USLUGE RAZBIJANJA BETONA

Imate beton koji Vam smeta? Ne znate kako da ga se rešite?
Imamo rešenje za Vaš problem, jer mi smo firma koje se specijalizovala za ovu vrstu građevinskih radova i dugi niz godina uspešno obavljamo ovu delatnost.

Metode koje primenjujemo namenjene su kontrolisanom razbijanju betona i rade na principu brzih dinamičkih udara. Dinamički udari proizvedeni su od strene dinamičkih čekića raznih veličina, konstrukcija, pogonskih sistema i načina upravljanja.


Sistemi za razbijanje koje mi primenjujemo su:
  • Razbijanje pneumatskim čekićima priključenim na građevinski kompresor.
  • Razbijanje čekićem priključenim na mini bager.

Za više informacija o načinima, sistemima i vrstama razbijanja posetite naš blog!


RAZBIJANJE BETONA KOMPRESOROM

Ova metoda se koristi za razbijanje malih i srednjih betonskih površina, kao i za betone koji zahtevaju visok stepen kontrole prilikom rušenja. Ovaj sistem radi tako što pneumatski čekići dinamičkim udarima razbijaju beton, a kao pogon koriste vazhuh visokog pritiska proizveden od strane građevinskog kompresora. Vazduh visokog pritiska se iz kompresora do pneumatskih čekića prenosi specijalnim crevima i daje čekićima snagu za rad. Prednost ove metode u odnosu na metodu razbijanja bagerom je veća mobilnost i preciznost u radu, kao i to što su dinamički udari manji i ne mogu izazvati rastresanje konstrukcije. Pneumatski čekić ima daleko veću udarnu snagu od električnog.

Pneumatsko razbijanje betona

Pored usluga razbijanja, dajemo Vam i mogućnost za iznajmljivanje građevinskog kompresora sa opremom.


RAZBIJANJE BETONA MINI BAGEROM

Ovaj sistem se zbog velikog rastresanja konstrukcije primenjuje najčešće pri razbijanju dvrišta i rušenja kompletnih objekata. Zbog prostorne ograničenosti, ovaj sistem nije moguće je primeniti na svim terenima, pa je to najveća mana ove metode.

Razbijanje betona mini bagerom

SLIKE SA TERENA: